Contact opnemen

U kunt contact opnemen met Dirk van Buijtene door te bellen met 06-20408331 of een e-mail te sturen naar info@dirkvanbuijtene.nl.

Contact

Paardenmestservice

Afvoer paardenmest

Paardenmest Service van Buijtene is een flexibel transportbedrijf dat afvoer van paardenmest verzorgd. We werken voornamelijk voor maneges, pensionhouders en particulieren, waarbij we op basis van een afgesproken ophaal frequentie de paardenmest afvoeren. We staan altijd persoonlijk in contact met onze klanten, zodat u weet wie de paardenmestafvoer ter plaatse verzorgd en daarvan op aan kunt. 

DJI_0092-logo

Paardenmestafvoer

Wanneer wij de paardenmestafvoer verzorgen, wordt een groot deel van de mest - mits het strorijke paardenmest betreft - gebruikt in de champignonteelt. De mest moet daarom voldoen aan:

  • tarwestro als strooisel,
  • verse mest niet ouder dan 4 weken,
  • strorijke paardenmest.

De frequentie waarmee wij de afvoer van paardenmest verzorgen, kunnen we in overleg afstemmen op basis van uw wensen.

Onderstaand een video van onze paardenmestservice: 

 

Ophaalgarantie

Wij bieden u een garantie dat de paardenmest wordt opgehaald. Dat klinkt vanzelfsprekend, toch is dit niet altijd zo. Doordat we een overeenkomst hebben gesloten met een erkend mestcomposteringsbedrijf, zijn wij verzekerd van continuïteit met betrekking tot onze afzet en bieden we u dus een ophaal garantie.   

Registratie paardenmestafvoer

Als erkend intermediair ontzorgen we u met betrekking tot alle facetten van de paardenmestafvoer. Zo nemen we bijvoorbeeld ook de melding van de mestregistratie (VDM) voor u uit handen.

Voeders en strooisels

Veevoer of strooisels nodig? ook dit kunnen wij verzorgen, dit doen wij in samenwerking met Veevoederhandel Van der Weijden.